Malin Kalén Richardson


Ägare och ekonomikonsult. Malin har 30 års erfarenhet av företagsekonomi, redovisning och finansiella tjänster både nationellt och internationellt. Bland branscherna kan nämnas tillverkande industrier, banker, fastighetsmäkleri och finanssektorn. 


Malin har även haft personalansvar, arbetat med avtal, upphandlingar, rådgivning i bolagsstyrning samt varit IT-ansvarig.


"Att jobba i eget företag gör det möjligt att ha en nära relation med kunderna, vilket jag uppskattar. Det är både ett stort förtroende och väldigt givande att få ta hand om deras ekonomi", säger Malin.Linda Olsson


Ägare och ekonomikonsult. Under 20 års tid har Linda arbetat som ekonomisk förvaltare och redovisningsansvarig, både för bostadsrättsföreningar, franschisetagare och fastighetsmäklare.


Linda säger:

"Jag gillar närheten till kunders verksamhet, att som konsult få känna mig delaktig. Snabba och korta beslutsvägar är bra. Kunderna uppskattar att jag tar initiativ och ligger steget före."

Anne Oostindier


Ekonomikonsult med lång erfarenhet av hotell-, restaurang- och konferensbranscherna, bostadsrättsföreningar och fastighetsmäklare. Anne har varit med om att starta upp flera verksamheter vilket har gett projekterfarenhet samt haft HR-ansvar, arbetat med löner och systemimplementeringar. 


"I min roll som ekonomikonsult får jag möjlighet att kombinera det jag brinner för: att ge service och stöd så att kunden kan fokusera på sitt arbete samt att få arbeta med siffror. Jag uppskattar också att få arbeta med många olika bolag och personer", säger Anne.